تعریف عیب:

عاری بودن نقاطی در بدنه از لعاب بگونه ای که لعاب بصورت جزیره جزیره در بین نقاط بدون لعاب تجمع یافته است.

دلایل بوجود آمدن عیب:

-وجود عواملی بر روی قسمتهایی از بدنه بیسکوئیت که چسبندگی لعاب به بدنه را کاهش میدهند از قبیل گرد و غبار، روغن و...

-وجود بیش از اندازه ذرات کلوئیدی در لعاب که موجب ایجاد ترک در لعاب در مرحله خشک شدن و قبل از پخت میشود.

-وجود نمکهای محلول در بدنه.

-اعمال زیاد لعاب به بدنه(ضخیم یا غلیظ بودن لعاب)

راههای رفع عیب:

-تمیز نگه داشتن قطعه بیسکوئیت شده.

-کم کردن مقدار رس در لعاب

-با دقت جابجا کردن قطعاتی که به روش غوطه وری لعاب زده می شوند.

-افزودن کربنات باریم به مقدار 1 تا 5/2 درصد جهت رسوب کردن نمک های محلول

-کاهش مقدار لعاب اعمال شد.