عیب خزیدگی لعاب crawling
تعریف عیب:
عاری بودن نقاطی در بدنه از لعاب بگونه ای که لعاب بصورت جزیره جزیره در بین نقاط بدون لعاب تجمع یافته است.
دلایل بوجود آمدن عیب:
-وجود عواملی بر روی قسمتهایی از بدنه بیسکوئیت که چسبندگی لعاب به بدنه را کاهش میدهند از قبیل گرد و غبار، روغن و...
-وجود بیش از اندازه ذرات کلوئیدی در لعاب که موجب ایجاد ترک در لعاب در مرحله خشک شدن و قبل از پخت میشود.
-وجود نمکهای محلول در بدنه.
-اعمال زیاد لعاب به بدنه(ضخیم یا غلیظ بودن لعاب)
راههای رفع عیب:
-تمیز نگه داشتن قطعه بیسکوئیت شده.
-کم کردن مقدار رس در لعاب
-با دقت جابجا کردن قطعاتی که به روش غوطه وری لعاب زده می شوند.
-افزودن کربنات باریم به مقدار 1 تا 5/2 درصد جهت رسوب کردن نمک های محلول
-کاهش مقدار لعاب اعمال شد.
+ نوشته شده در سه شنبه بیست و هفتم تیر ۱۳۹۱ ساعت 20:33 توسط مهندس ایمان رستگار
|