سيستم كنترل انقباض در دراير (Novacontrol):
كيفيت پروسه خشك كردن وابسته به دو فاكتور اصلي مشخصات كيفي محصول پس از خشك كردن و مصرف انرژي در طول اين فرآيند است. تا امروز ارزيابي Setpoint منحني هاي خشك كردن كاري زمان بر و تكراري بوده است و اگر نياز به تغييرات باشد، به علت توقف خطوط هزينه زيادي به شركت تحميل خواهد شد و در صورتي كه داده ها اشتباه باشد دوباره هزينه زيادي به شركت وارد خواهد شد. كنترل شرايط محيطي نظير رطوبت و دما براي رسيدن به شرايط بهينه در توليد نهايي از اصلي ترين پارامترهاست و عاملي كه در اين سيستم خود را به نمايش مي گذارد، انقباض محصول است. در سيستم جديد تهيه شده توسط شركت آلماني Innovatherm اين فاكتور به صورت Online كنترل مي شود و سيكل خشك كردن براساس اين تغييرات توسط دستگاه اصلاح مي شود. اين سيستم به سيستم كاهش دهنده مصرف انرژي مجهز است و Setpoint هاي خشك كن را براساس آن تنظيم مي كند.
The quality of the drying process setpoints determines the product quality and the energy consumption for drying. Until now the evaluation of drying setpoint curves was a time-consuming, iterative procedure.
Protracted drying tests are expensive, but the impact of improper drying setpoint curves on operating costs might be on the long term even higher.
The shrinkage control
Climate control of temperature and/or relative humididty are regarding the products indirect measure and control procedures. These measurements give no evidence about the real drying behaviour of the products in dryer.
The leading parameter for drying - the shrinkage becomes now online controlled and the process values being result of the shrinkage control are taken as the drying process setpoints for the following drying cycl