منحني پخت
منحني پخت رابطة بين زمان و تغييرات درجه حرارت در هنگام پخت مي باشد عوامل مؤثر در آن:
1-خروج آب خلل و فرج و آب پيوندي
2-سوختن و خروج مواد آلي و كربن موجود در بدنه
3-تجزيه و سوختن و خروج نا خالصي هاي گوگرد
4-اكسيداسيون و احياي اجزاي بدنه
5-تغييرات آرام حجمي
6-تبديلات ناگهاني و شديد حجمي ناشي از تبديلات پلي مورفيك
7-حداكثر درجه حرارت مناسب براي پخت بدنه
8-ابعاد ذرات
9- نفوذ پذيري و امكان عبور گازها از بدنه
منحني پخت رابطة بين زمان و تغييرات درجه حرارت در هنگام پخت مي باشد عوامل مؤثر در آن:
1-خروج آب خلل و فرج و آب پيوندي
2-سوختن و خروج مواد آلي و كربن موجود در بدنه
3-تجزيه و سوختن و خروج نا خالصي هاي گوگرد
4-اكسيداسيون و احياي اجزاي بدنه
5-تغييرات آرام حجمي
6-تبديلات ناگهاني و شديد حجمي ناشي از تبديلات پلي مورفيك
7-حداكثر درجه حرارت مناسب براي پخت بدنه
8-ابعاد ذرات
9- نفوذ پذيري و امكان عبور گازها از بدنه