در ادامه عیوب و مشکلات بعدی به مورد زیر می پردازیم :
** شکاف خوردن لعاب (fracluring)
این شکاف هنگامی ایجاد میشود که لعابٍ قسمتی از کار کلفت تر از قسمت دیگر باشد . وقتی قطعه سرد شد انقباض لعاب باعث میشود که بدنه ظرف را که در حالت انبساط است بشکند. افزایش سیلیس در لعاب و دقت در لعاب زدن این عیب را بر طرف میکند.
**چروک خوردن لعاب ( crawling)
این عیب زمانی ایجاد میشود که قسمت هایی از لعاب چروک خورده و از روی کار کنار میرود. یکی از دلایل این نقص میزان چسبندگی زیاد در گل است. یا هم چنین لعاب زیاد آسیاب شده باشد و یا استفاده از اکسید روی یا کربنات منیزیوم در لعاب
** شکاف خوردن لعاب (fracluring)
این شکاف هنگامی ایجاد میشود که لعابٍ قسمتی از کار کلفت تر از قسمت دیگر باشد . وقتی قطعه سرد شد انقباض لعاب باعث میشود که بدنه ظرف را که در حالت انبساط است بشکند. افزایش سیلیس در لعاب و دقت در لعاب زدن این عیب را بر طرف میکند.
**چروک خوردن لعاب ( crawling)
این عیب زمانی ایجاد میشود که قسمت هایی از لعاب چروک خورده و از روی کار کنار میرود. یکی از دلایل این نقص میزان چسبندگی زیاد در گل است. یا هم چنین لعاب زیاد آسیاب شده باشد و یا استفاده از اکسید روی یا کربنات منیزیوم در لعاب
+ نوشته شده در یکشنبه هفدهم بهمن ۱۳۹۵ ساعت 18:31 توسط مهندس ایمان رستگار
|