در ادامه عیوب و مشکلات بعدی به مورد زیر می پردازیم :

** شکاف خوردن لعاب (fracluring)

این شکاف هنگامی ایجاد میشود که لعابٍ قسمتی از کار کلفت تر از قسمت دیگر باشد . وقتی قطعه سرد شد انقباض لعاب باعث میشود که بدنه ظرف را که در حالت انبساط است بشکند. افزایش سیلیس در لعاب و دقت در لعاب زدن این عیب را بر طرف میکند.

 

 

                                                        

**چروک خوردن لعاب ( crawling)

 

 

این عیب زمانی ایجاد میشود که قسمت هایی از لعاب چروک خورده و از روی کار کنار میرود. یکی از دلایل این نقص میزان چسبندگی زیاد در گل است. یا هم چنین لعاب زیاد آسیاب شده باشد  و یا استفاده از اکسید روی یا کربنات منیزیوم در لعاب