پخت به روش پیت pit firing
۱۳٩۱

پیت یکی از قدیمی ترین و ابتدای  روشهای شناخته شده است، تا زمانیکه کوره ها جای آنها را گرفتند.

ولی امروزه هنوز هم کسانی هستند که به این روش کار میکنند.

 

 

روش پخت :

زمین را گود میکنند و ظروف پخته شده  را درون زمین کنار یکدیگر می چینند. و سپس با موادی مانند چوب ، خاک اره ، برگ ، اکسید های فلزی ، نمک و ...   می پوشانند. ممکن است برای محافظت بیشتر درب بالای پیت با گل مرطوب پوشیده شود.

پیت پر شده را آتش میزنند و تا زمان سوخت کامل مواد داخل آن ادامه مییابد تا حدودا دمای آن به 1100 درچه سانتیگراد میرسد. بعد از خنک شدن کوره ظروف را در میاورند و تمیز میکنند. می توانید برای درخشش آن بعد از تمیز کردن از واکس اضافه کنید