پخت به روش پیت pit firing
۱۳٩۱
پیت یکی از قدیمی ترین و ابتدای روشهای شناخته شده است، تا زمانیکه کوره ها جای آنها را گرفتند.
ولی امروزه هنوز هم کسانی هستند که به این روش کار میکنند.
روش پخت :
زمین را گود میکنند و ظروف پخته شده را درون زمین کنار یکدیگر می چینند. و سپس با موادی مانند چوب ، خاک اره ، برگ ، اکسید های فلزی ، نمک و ... می پوشانند. ممکن است برای محافظت بیشتر درب بالای پیت با گل مرطوب پوشیده شود.
پیت پر شده را آتش میزنند و تا زمان سوخت کامل مواد داخل آن ادامه مییابد تا حدودا دمای آن به 1100 درچه سانتیگراد میرسد. بعد از خنک شدن کوره ظروف را در میاورند و تمیز میکنند. می توانید برای درخشش آن بعد از تمیز کردن از واکس اضافه کنید
۱۳٩۱
پیت یکی از قدیمی ترین و ابتدای روشهای شناخته شده است، تا زمانیکه کوره ها جای آنها را گرفتند.
ولی امروزه هنوز هم کسانی هستند که به این روش کار میکنند.
روش پخت :
زمین را گود میکنند و ظروف پخته شده را درون زمین کنار یکدیگر می چینند. و سپس با موادی مانند چوب ، خاک اره ، برگ ، اکسید های فلزی ، نمک و ... می پوشانند. ممکن است برای محافظت بیشتر درب بالای پیت با گل مرطوب پوشیده شود.
پیت پر شده را آتش میزنند و تا زمان سوخت کامل مواد داخل آن ادامه مییابد تا حدودا دمای آن به 1100 درچه سانتیگراد میرسد. بعد از خنک شدن کوره ظروف را در میاورند و تمیز میکنند. می توانید برای درخشش آن بعد از تمیز کردن از واکس اضافه کنید
+ نوشته شده در یکشنبه هفدهم بهمن ۱۳۹۵ ساعت 18:23 توسط مهندس ایمان رستگار
|