ابتدا مواد استخراجی از معادن مورد نظر توسط شرکت ، تا محل کارخانه حمل می گردد و انتقال مواد از محل دپو به قسمت اولیه خط تولید توسط نوار نقاله صورت می گیرد مواد پس از آسیاب شدن به وسیله آسیابهای کوبیت با خروجیهای مختلف دانه بندی ۰ تا ۲۰ میلیمتر می گردد و به سالن آماده سازی مواد انتقال می یابد در این سالن مواد برای کلسینه شدن وارد کوره های دوار می شود . در این کوره ها در حین پخت در درجه حرارت تعریف شده ، مواد کلسینه شده و به صورت شاموت وارد حوضچه ذخیره شامود می شود بعد از این مرحله شاموتها با توجه به نوع محصول توسط آسیابهای تیغه ای دانه بندی شده و جهت اضافه کردن چسب مورد نیاز ( مواد معدنی دارای پلاستیته بالا که قبلا بصورت مش ، میکرونیزه شده است ) وارد میکسر ها شده و در آنجا بعد از ترکیب کردن عناصر مورد نیاز رطوبت آن به حد کافی رسیده و بعد از میکس همگن شده و به سیلوی ذخیره مواد هدایت می شوند . مواد از طریق فید کشویی از سیلوها به طرف مرحله بعد یعنی قالب گیری و پرس هدایت می شوند .
در این قسمت مواد به وسیله نوار نقاله های اتوماتیک به پرسهای هیدرولیک با ظرفیت های مختلف تزریق و در فشاری بین ۴۰۰ تا ۱۴۰۰ تن قالب گیری و پرس می شوند و بعد از عملیات پرس که بصورت کاملا اتوماتیک انجام می گیرد ، آجر ها به وسیله نوار نقاله جمع آوری محصول لبه های زائدشان پیرایش شده بصورت دسته هایی چند تایی منظم شده و به وسیله رباطهای کامپیوتری جمع آوری شده و در واگنهای کوره طبق برنامه ریزی داده شده چیده می شود .
پس از مرحله چیدمان واگنها به وسیله ریلهای هیدرولیک وارد واحد پخت و کوره ها می شود و در داخل کوره ها در جایگاه خود قرار می گیرند آجر ها پس از عملیات خشک شدن رطوبت خود را کاملا از دست داده و عملیات پخت آغاز می شود .
زمان پخت بین ۷۲ تا ۱۷۰ ساعت و در درجه حرارتهای مختلف بین ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ درجه سانتیگراد پخته شده ( زمان و میزان حرارت بستگی به نوع مواد و کاربرد محصول نهایی دارد ) بعد از خاموش شدن کوره و بعد از گذشت چند ساعت به وسیله فن های خنک کننده سرد شده و واگن آجر به بیرون از کوره ها هدایت شده و وارد قسمت بسته بندی و کنترل کیفی می شود .
در این قسمت اجر ها بسته به نوع و رنگ آن پس از تائید از واحد کنترل کیفی جدا سازی و بسته بندی و وکیوم شده و به انبار محصول انتقال یافته و آماده ارائه به بازار می باشد .
عضو انجمن آجر آمریکا
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
ابتدا مواد استخراجی از معادن مورد نظر توسط شرکت ، تا محل کارخانه حمل می گردد و انتقال مواد از محل دپو به قسمت اولیه خط تولید توسط نوار نقاله صورت می گیرد مواد پس از آسیاب شدن به وسیله آسیابهای کوبیت با خروجیهای مختلف دانه بندی ۰ تا ۲۰ میلیمتر می گردد و به سالن آماده سازی مواد انتقال می یابد در این سالن مواد برای کلسینه شدن وارد کوره های دوار می شود . در این کوره ها در حین پخت در درجه حرارت تعریف شده ، مواد کلسینه شده و به صورت شاموت وارد حوضچه ذخیره شامود می شود بعد از این مرحله شاموتها با توجه به نوع محصول توسط آسیابهای تیغه ای دانه بندی شده و جهت اضافه کردن چسب مورد نیاز ( مواد معدنی دارای پلاستیته بالا که قبلا بصورت مش ، میکرونیزه شده است ) وارد میکسر ها شده و در آنجا بعد از ترکیب کردن عناصر مورد نیاز رطوبت آن به حد کافی رسیده و بعد از میکس همگن شده و به سیلوی ذخیره مواد هدایت می شوند . مواد از طریق فید کشویی از سیلوها به طرف مرحله بعد یعنی قالب گیری و پرس هدایت می شوند .
در این قسمت مواد به وسیله نوار نقاله های اتوماتیک به پرسهای هیدرولیک با ظرفیت های مختلف تزریق و در فشاری بین ۴۰۰ تا ۱۴۰۰ تن قالب گیری و پرس می شوند و بعد از عملیات پرس که بصورت کاملا اتوماتیک انجام می گیرد ، آجر ها به وسیله نوار نقاله جمع آوری محصول لبه های زائدشان پیرایش شده بصورت دسته هایی چند تایی منظم شده و به وسیله رباطهای کامپیوتری جمع آوری شده و در واگنهای کوره طبق برنامه ریزی داده شده چیده می شود .
پس از مرحله چیدمان واگنها به وسیله ریلهای هیدرولیک وارد واحد پخت و کوره ها می شود و در داخل کوره ها در جایگاه خود قرار می گیرند آجر ها پس از عملیات خشک شدن رطوبت خود را کاملا از دست داده و عملیات پخت آغاز می شود .
زمان پخت بین ۷۲ تا ۱۷۰ ساعت و در درجه حرارتهای مختلف بین ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ درجه سانتیگراد پخته شده ( زمان و میزان حرارت بستگی به نوع مواد و کاربرد محصول نهایی دارد ) بعد از خاموش شدن کوره و بعد از گذشت چند ساعت به وسیله فن های خنک کننده سرد شده و واگن آجر به بیرون از کوره ها هدایت شده و وارد قسمت بسته بندی و کنترل کیفی می شود .
در این قسمت اجر ها بسته به نوع و رنگ آن پس از تائید از واحد کنترل کیفی جدا سازی و بسته بندی و وکیوم شده و به انبار محصول انتقال یافته و آماده ارائه به بازار می باشد .
عضو انجمن آجر آمریکا
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
ابتدا مواد استخراجی از معادن مورد نظر توسط شرکت ، تا محل کارخانه حمل می گردد و انتقال مواد از محل دپو به قسمت اولیه خط تولید توسط نوار نقاله صورت می گیرد مواد پس از آسیاب شدن به وسیله آسیابهای کوبیت با خروجیهای مختلف دانه بندی ۰ تا ۲۰ میلیمتر می گردد و به سالن آماده سازی مواد انتقال می یابد در این سالن مواد برای کلسینه شدن وارد کوره های دوار می شود . در این کوره ها در حین پخت در درجه حرارت تعریف شده ، مواد کلسینه شده و به صورت شاموت وارد حوضچه ذخیره شامود می شود بعد از این مرحله شاموتها با توجه به نوع محصول توسط آسیابهای تیغه ای دانه بندی شده و جهت اضافه کردن چسب مورد نیاز ( مواد معدنی دارای پلاستیته بالا که قبلا بصورت مش ، میکرونیزه شده است ) وارد میکسر ها شده و در آنجا بعد از ترکیب کردن عناصر مورد نیاز رطوبت آن به حد کافی رسیده و بعد از میکس همگن شده و به سیلوی ذخیره مواد هدایت می شوند . مواد از طریق فید کشویی از سیلوها به طرف مرحله بعد یعنی قالب گیری و پرس هدایت می شوند .
در این قسمت مواد به وسیله نوار نقاله های اتوماتیک به پرسهای هیدرولیک با ظرفیت های مختلف تزریق و در فشاری بین ۴۰۰ تا ۱۴۰۰ تن قالب گیری و پرس می شوند و بعد از عملیات پرس که بصورت کاملا اتوماتیک انجام می گیرد ، آجر ها به وسیله نوار نقاله جمع آوری محصول لبه های زائدشان پیرایش شده بصورت دسته هایی چند تایی منظم شده و به وسیله رباطهای کامپیوتری جمع آوری شده و در واگنهای کوره طبق برنامه ریزی داده شده چیده می شود .
پس از مرحله چیدمان واگنها به وسیله ریلهای هیدرولیک وارد واحد پخت و کوره ها می شود و در داخل کوره ها در جایگاه خود قرار می گیرند آجر ها پس از عملیات خشک شدن رطوبت خود را کاملا از دست داده و عملیات پخت آغاز می شود .
زمان پخت بین ۷۲ تا ۱۷۰ ساعت و در درجه حرارتهای مختلف بین ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ درجه سانتیگراد پخته شده ( زمان و میزان حرارت بستگی به نوع مواد و کاربرد محصول نهایی دارد ) بعد از خاموش شدن کوره و بعد از گذشت چند ساعت به وسیله فن های خنک کننده سرد شده و واگن آجر به بیرون از کوره ها هدایت شده و وارد قسمت بسته بندی و کنترل کیفی می شود .
در این قسمت اجر ها بسته به نوع و رنگ آن پس از تائید از واحد کنترل کیفی جدا سازی و بسته بندی و وکیوم شده و به انبار محصول انتقال یافته و آماده ارائه به بازار می باشد .
عضو انجمن آجر آمریکا
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
ابتدا مواد استخراجی از معادن مورد نظر توسط شرکت ، تا محل کارخانه حمل می گردد و انتقال مواد از محل دپو به قسمت اولیه خط تولید توسط نوار نقاله صورت می گیرد مواد پس از آسیاب شدن به وسیله آسیابهای کوبیت با خروجیهای مختلف دانه بندی ۰ تا ۲۰ میلیمتر می گردد و به سالن آماده سازی مواد انتقال می یابد در این سالن مواد برای کلسینه شدن وارد کوره های دوار می شود . در این کوره ها در حین پخت در درجه حرارت تعریف شده ، مواد کلسینه شده و به صورت شاموت وارد حوضچه ذخیره شامود می شود بعد از این مرحله شاموتها با توجه به نوع محصول توسط آسیابهای تیغه ای دانه بندی شده و جهت اضافه کردن چسب مورد نیاز ( مواد معدنی دارای پلاستیته بالا که قبلا بصورت مش ، میکرونیزه شده است ) وارد میکسر ها شده و در آنجا بعد از ترکیب کردن عناصر مورد نیاز رطوبت آن به حد کافی رسیده و بعد از میکس همگن شده و به سیلوی ذخیره مواد هدایت می شوند . مواد از طریق فید کشویی از سیلوها به طرف مرحله بعد یعنی قالب گیری و پرس هدایت می شوند .
در این قسمت مواد به وسیله نوار نقاله های اتوماتیک به پرسهای هیدرولیک با ظرفیت های مختلف تزریق و در فشاری بین ۴۰۰ تا ۱۴۰۰ تن قالب گیری و پرس می شوند و بعد از عملیات پرس که بصورت کاملا اتوماتیک انجام می گیرد ، آجر ها به وسیله نوار نقاله جمع آوری محصول لبه های زائدشان پیرایش شده بصورت دسته هایی چند تایی منظم شده و به وسیله رباطهای کامپیوتری جمع آوری شده و در واگنهای کوره طبق برنامه ریزی داده شده چیده می شود .
پس از مرحله چیدمان واگنها به وسیله ریلهای هیدرولیک وارد واحد پخت و کوره ها می شود و در داخل کوره ها در جایگاه خود قرار می گیرند آجر ها پس از عملیات خشک شدن رطوبت خود را کاملا از دست داده و عملیات پخت آغاز می شود .
زمان پخت بین ۷۲ تا ۱۷۰ ساعت و در درجه حرارتهای مختلف بین ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ درجه سانتیگراد پخته شده ( زمان و میزان حرارت بستگی به نوع مواد و کاربرد محصول نهایی دارد ) بعد از خاموش شدن کوره و بعد از گذشت چند ساعت به وسیله فن های خنک کننده سرد شده و واگن آجر به بیرون از کوره ها هدایت شده و وارد قسمت بسته بندی و کنترل کیفی می شود .
در این قسمت اجر ها بسته به نوع و رنگ آن پس از تائید از واحد کنترل کیفی جدا سازی و بسته بندی و وکیوم شده و به انبار محصول انتقال یافته و آماده ارائه به بازار می باشد .
عضو انجمن آجر آمریکا
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|