پختن كوزهها و كاشیها
پختن كوزهها و كاشیها | |
برای پختن محصولات كوزه گر و كاشی ساز انواع زیادی كوره (تنور ـ بریز ـ شاخور ـ قورن ـ داش ـ دم و داشت) وجود دارد . اندازه و ساختمان این كوره ها بستگی دارد به اندازه و سرشت سفالها . بزرگترین این كوره ها برای پختن (طبخ كردن) كَوَلهای چاه كن و كارهای سفالی سفالگر فتیله ساز است . هیزم را به كوره می اندازند و شعلهٔ آتش از زیر تاق كوره از در آتش وارد اتاق می شود و از یك رشته زنبورك های تاق كوره گذشته به اتاق كوره می رسد . |
+ نوشته شده در جمعه بیست و هشتم بهمن ۱۳۹۰ ساعت 14:10 توسط مهندس ایمان رستگار
|